Värme i stugan

8. november 2019

Vad är höjden av komfort för dig? Välbefinnande, komfort och värme är nära sammankopplade. Våra effektiva, pålitliga och ekonomiska uppvärmningslösningar ger dig snabb, bekväm och kostnadseffektiv uppvärmning. Njut av att komma till en föruppvärmd stuga!

Oavsett om du behöver en värmare för att snabbt värma upp stugan när du kommer fram, eller en produkt som garanterar att du kommer fram till en förvärmd stuga, kan Sunwind hjälpa dig. Sunwind levererar värmeprodukter som täcker många olika individuella behov, i flera olika prisklasser. Vi kan leverera fjärrstyrning som gör det enkelt att "ringa stugan varm" hemifrån.
Vi har enkla fotogen- eller gasolkaminer som kan hjälpa dig med snabb uppvärmning när du redan är i stugan. Vi levererar även toppmodellen Wallas dieselkamin för fjärrstyrning hemifrån.

Fristående kaminer
Om du bara vill ha en fristående värmare att använda när du är i stugan, är en gasolkamin eller fotogenkamin saken för dig.

Gasolkaminer är mest lämpade för snabb uppvärmning, gasol är dyrare att använda än fotogen, men den uppnår maximal temperatur på bara några minuter. Gasolkaminen är billiga vid inköp, men dyrare att använda jämfört med fotogen. Det är praktiskt taget inget underhåll (det finns ingen veke), men gasolslangen och regulatorn måste bytas ut efter några år.

Fotogen passar bättre för längre perioder av underhållsvärme och ger torrare luft än gasol. Kom ihåg att alla fristående kaminer förbrukar syre från rummet och inte får användas i sovrum.

Kom fram till en varm stuga
Om du inte har elektricitet kan du välja mellan fristående gasolkamin, fast monterad Echo gasolkamin eller Wallas dieselkamin.

Om du vill ha en kamin du kan starta hemifrån och använda på natten bör du välja en Wallas dieselkamin. Detta kräver väggenomföring och är sålunda fast monterad. Detta ökar inte bara säkerheten utan ger dig också nollförbrukning av syre i rummet.

Tänk över dina behov - lycka till med valet!

 


Tycker du denna artikel var nyttig? 

Dela detta: