Ingen indraget vatten? Uppgradera till det portabla handfatet Easy!

3. oktober 2019

Vill du kunna tvätta händerna eller borsta tänderna men har inget vatten eller avlopp? Det portabla handfatet Easy är lösningen!

Du kanske har ett utedass med en fantastisk utsikt, men ingen möjlighet att tvätta händerna? Eller ett annex där du gärna vill kunna borsta tänderna under rinnande vatten, men du saknar vatten och avlopp?

Det portabla handfatet Easy passar lika bra i annexet, på utedasset, byggarbetsplatsen, campingen eller andra platser som saknar vatten och avlopp.

Levereras komplett
Easy, Portabelt handfat levereras med en tank för rent vatten som rymmer 19 liter vatten, denna tank är en del av handfatets fot. Det finns också en 24-liters avloppstank som ingår. Båda tankarna har praktiska bärhandtag så att de lätt kan flyttas, oavsett om de är tomma eller fulla.

Handfatet har även en tvåldispenser (3 liter)

Klicka här för att läsa allt om det portabla handfatet Easy!Easy är en enkel och bekväm lösning för varje plats där du inte har vatten och avlopp, men behöver rinnande vatten så att du kan tvätta händerna eller borsta tänderna i rent vatten.
För stugägaren, kommer Easy vanligtvis att passa på utedasset eller i annexet. Om du har en enkel jaktstuga som används ett par veckor om året, kommer Easy att kunna hjälpa till att öka komforten, i all sin enkelhet.
Easy är också bra på platser som fotbollsplaner eller Scoutläger, även för de som gillar Camping eller för dig med campingtält.

Uppgradera med Easy och Dometic bärbar toalett
Om du vill ha en extra snygg lösning med vatten i både handfat och toalett kan du kombinera Easy-tvättstället med
en Dometic bärbar toalett.

Klicka här för att läsa allt om det Dometic portabel toalett!Genom att fästa avloppsslangen från tvättstället till toaletten spolas gråvattnet från handfatet ned i toaletten. Denna lösning är både utrymmesbesparande och miljövänlig och kommer att vara ett rimligt alternativ för dig som vill ha en enkel och portabel lösning.


Tycker du denna artikel var nyttig? 

Dela detta: