Tillaga utsökt utflyktsmat med gasköken Camp och Kombi

7 maj 2019

Om du ska på utflykt i solen, förtjänar Gaskök Camp eller Kombi en plats i din ryggsäck!

Ett smidigt campingkök

Gasköken Kombi och Camp drivs med gasol och är utformade för att passa i ryggsäcken. Dom har både låg vikt och tar lite utrymme. En gasolbehållare med skruvfäste är allt som behövs för att få köket komplett och redo att användas. - Att laga mat vid ett campingkök är alltid utflyktens höjdpunkt, särskilt för en hungrig fyraåring, säger Marianne Emblemsvåg. Hon tar familjen på utflykter så ofta som möjligt, och både ett Gaskök och en gasolbehållare från Sunwind finns alltid med i ryggsäcken.

Det lilla gasköket Camp

Väger bara 160 gram och kan enkelt fällas ihop. Apparaten tar så lite utrymme att du kan lägga den i byxfickan. En praktisk förvaringsväska ingår också.

- Köket är alltid med på utflykt. Det är väldigt enkelt att använda, gasköket skruvas bara fast ovanpå gasolbehållaren och sedan är den klar för start. Vi har även en liten kastrull med och i den gör vi allt från gryta och omelett, till pannkakor och soppa.

Camp har en hög effekt på 2,9 kW och levererar en jämn värme som du enkelt kan justera.

Gaskök Kombi

För användning året runt - även vintertid.

Om du ute mycket året runt är gaskök Kombi perfekt för dig. Här kan du placera gasbehållaren horisontellt eftersom brännaren står på tre ben oberoende av gasbehållaren. På så sätt får du ut gasen i flytande form även på vintern.

Gaskök Kombi är stabil och står säkert på marken, och med de fyra hållarna sitter kastrullen stadigt på toppen. Dessutom kommer den med en praktisk liten förvaringspåse så det blir ännu lättare att packa den i ryggsäcken, säger Marianne.

Den blir snabbt varm och är enkel att använda

Både Kombi och Camp drivs på gasol. Fördelen med gasol är att det blir varmt mycket fort och kräver nästan inget underhåll. Sunwind gasolbehållare med skruvfäste är det perfekta tillbehöret för båda gasköken.