Dessa produkter gör utflykten till en magisk upplevelse!

17 september 2018

Det råder ingen tvekan om att livet är bäst utomhus, och med dessa produkter blir äventyret ännu bättre! Oavsett om du ska ut på långtur eller sova under stjärnhimlen i trädgården hittar du något för alla i den här artikeln.

Att ge sig ut på äventyr kan vara så mångsidigt. Några ska ge sig ut flera veckor i fjällen, medan andra är nöjda med att ta med sovsäcken 200 meter in i skogen. Olika äventyr kräver olika utrustning - i den här listan kommer du garanterat att hitta något för varje typ av äventyr, oavsett om du är en hobbymotionär eller en entusiastisk fjällvandrare.

Vandring och utflykter kan vara så mycket. Vissa kommer att spendera flera veckor i bergen, medan andra är glada att ta med sig sovsäcken 200 meter in i skogen. Olika turer kräver olika utrustningar - i den här listan är du garanterad att hitta något för varje typ av utomhustur, oavsett om du har det som hobby eller är en vandringsexpert.

Ladda din mobiltelefon med solenergi

Det är ingen tvekan om att mobilen är viktig på utflykten i det fria - både för att föreviga utsikten och skicka skrytbilder från fjälltoppen, men också möjligheten att kunna ringa efter hjälp om olyckan skulle vara framme. Den vikbara solpanelen Mini är en liten och bekväm 11W solpanel med två integrerade USB-portar där du kan ansluta din mobil via USB eller någon annan produkt med en USB-port. Panelen kan till exempel hängas på ryggsäcken medan du går på en tur, och då är din mobiltelefon fulladdad när du kommer fram. När panelen inte används, vik ihop den lätt och lägg den i ryggsäcken där den tar upp lite utrymme. En perfekt gåva för en naturälskande far/son eller mor/dotter!

Utan mat och dryck ...

Nej, då är man ingen hjälte på turen. För bli hjälte måste därför han eller hon se till att packa både gaskök och gasbehållare i ryggsäcken.

Gaskök Camp är en kraftfull liten enhet som har en effekt på 2,9 kW. Gasköket tar upp minimalt utrymme - kan bäras i fickan om man vill och har en mycket låg vikt (160 g) vilket gör den idealisk att packa i ryggsäcken. Camp skruvas direkt på gasbehållaren och passar pannor eller kastruller med en diameter på upp till 18 cm.

Gaskök Kombi är ett kompakt och praktiskt gaskök som du placerar på ett jämnt underlag. Med fyra vikbara hållare/ben passar pannor eller kastruller med en diameter på upp till 20 cm. Kombi är särskilt lämplig för de som går på vandring i kalla områden, eftersom man kan lägga gasbehållaren ner, vilket gör det lättare att få ut gasen.

IMG_2194.jpeg

Bärbar energibank

Litium Power Pack är inte bara en intressant bärbar energibank för den batteriintresserade! Även om nödladdare till mobiler blivit vanliga att ta med turen, är behovet av mer energi ofta större för de som ofta går på turer. Ladda energibanken med 230V hemma eller cigarettändare i bilen och packa ner solpanelen Brett för laddning på turen.

Energibanken har uttag för 230V, 12V ström och USB-utgång så att du enkelt kan ladda ex vis en PC med 230V-laddare och mobilen från USB-porten.

Tillsammans med den vikbara solpanelen Brett på totalt 30W, kommer du att kunna ladda ditt Lithium Power Pack när som helst när du är på resan.

Packa solpanelen Brett och Lithium Power Pack i väskan och du får den energi du behöver för en längre resa.

Frukostvinnaren

Om du vill imponera ordentligt, ta med detta våffeljärn när du packar ryggsäcken. Lite våffelsmet kan göras i förväg och förvaras i en ren PET-flaska, och när morgonen kommer kan du servera belgiska våfflor som är tillagda antingen över ett gaskök som Camp eller Kombi eller direkt över elden.

Grilla i fiskhalster

Om du älskar att fiska och fånga din egen middag är det här fiskhalstret den perfekta presenten för henne eller honom med fiskelycka. Med plats för tre stora fiskar kan du enkelt tillreda fångsten över elden eller på grillen utan att riskera att fisken fastnar eller går isär.

926948441077.jpeg