Art.nr 152260

Batteri Sunwind Lithium High Power 100Ah 12V

Sunwind Litium High Power 100At är ett kraftig LiFePo4 litiumbatteri på 100 amperetimmar med kapacitet på hela 200 ampere urladdningseffekt
8 990,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

100 Ah High Power är ett kraftigt LiFePo4 litiumbatteri på 100 amperetimmar med kapacitet på hela 200 ampere urladdningseffekt. Ypperligt för användning i båt, husbil, husvagn eller i stugan. Låg vikt, vilket gör den extra lämpligt för båt, husbil och husvagn. Tack vare möjlighet till höga effektuttag fungerar det även som startbatteri i de flesta båtar.. Egen app som kopplas via Bluetooth och integrerad BMS.
 

  • Ypperlig för användning i båt, husbil/husvagn eller stuga
  • Låg vikt - fördel i båt och husvagn/husbil för lägre totalvikt
  • Fungerar som startbatteri
  • Egen app SmarTec-BMS, ansluts via Bluetooth
  • Integrerad BMS

Du kan med ett litiumbatteri nyttja större del av den lagrade energin än i ett traditionellt blybatteri. Litiumbatterier kan laddas ur med 90%, jämfört med ca. 40-50% med vanliga blybatterier. Detta gör att att du kan installera färre amperetimmar, men med samma tillgång på energi, om du väljer ett litiumbatteri.

Du kan parallellkoppla upp till 6 st batterier i 12V eller seriekoppla upp till 4 st (48V) eller maximalt 4st (24V) 2x serie + 2xparallell.

Tänk på att om batteriet ska användas mycket under vinterhalvåret och kommer placeras i ett ouppvärmt utrymme bör du välja modellen med inbyggd värme, då BMS:en begränsar laddningen om temperaturen understiger noll grader.
Detta är en generell begränsning som gäller alla motsvarande litiumbatterier på marknaden. För att kunna ta emot laddning krävs plusgrader.  Om du t.ex har batteriet i en husbil, båt eller en stuga som används sommartid kommer detta inte vara ett problem.

För att ansluta via Bluetooth till ditt Sunwind High Power Lithium-batteri, ladde hem appen SmarTec-BMS, alternativt AutoSolar-Litium:

Google Play

App Store


 

Teknisk data
Höjd (cm): 21,7
Djup (cm): 17,3
Bredd (cm): 31
Vikt (kg): 15
Spänning Nominell: 12V
Kapacitet C20: 100 Ah
Kapacitet C100: 100 Ah
Värme: Nej
Batterityp: Litium
Cyklisk livslängd: 2200 cykler till 100% (med 80% restkapacitet)
Bluetooth: Ja
Rekommenderad storlek på laddare: 50A
Varumärke: Sunwind