Art.nr 700004

Superdass utan ström, utan stol

Superdasset är lämpliga för montering i alla stugor, både med och utan ström. Det enda kravet är tillräcklig höjd under golvet - 65 cm. Det är enkelt att byta behållarna där avfallet komposteras.
15 990,-
Köp produkt Click & collect

Slut i webblager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

Superdasset är lämpliga för montering i alla stugor, både med och utan ström. Det enda kravet är tillräcklig höjd under golvet - 65 cm. Det är enkelt att byta behållarna där avfallet komposteras.

  • Mycket driftsäker
  • Ingen kapacitetsbegränsning
  • Enkel att tömma
  • Luktfri


Lång förvaringstid
Fördelen med Superdasset är att avfallet har lång tid på sig att komposteras. Detta innebär en slutprodukt som är fin och luktfri kvalitetskompost som inte innebär några obehag vid tömning.

Kompostering
I Superdasset använder man sanitetsbark, detta gör att man får luft i komposten och skapar fuktighet, nödvändiga faktorer för en god kompostering.

Leverans
Superdasset levereras med 5 lösa behållare för placering under golv, ventilation, takhatt och stos för dränering av överskottsvätska. OBS! Fläktlösning och toalettstol säljs separat.

Enkel montering
Toaletten monteras med toalettstol inne och en behållare under golvet. Tömningsluckan skall var tillgänglig från utsidan. Det är valfritt om du vill placera behållarna helt under golvet eller delvis på utsidan.

Lösa behållare
Superdasset levereras med fem lösa behållare. Varje behållare har en kapacitet på 50 liter, vilket motsvarar ca 100 persondygn. Fördelen med Superdasset med lösa behållare är det enkla sättet att tömma behållarna på - när alla 5 behållare är fulla tömmer man ut den kompost som har stått längst. Om du har en stuga som används mycket är det enkelt att utöka toalettens kapacitet genom att använda flera behållare. I fjällstugor som används frekvent är detta toalettalternativ att föredra, eftersom kompostering kräver längre tid i kalla områden.

  • Lösa behållare ger ingen kapacitetsbegränsning
  • Lämplig i kallt klimat
  • Tömning av luktfri kompost
  • Svart behållare ger högre temperatur i solen,något som innebär snabbare kompostering


Antal behållare: 5
Mått behållare under golv: 1230 x 640 mm
Min. höjd under golv: 650 mm
Persondygn per behållare: 100
Buffertvolym för vätska: 50 liter
Hål i golvet: Ø 200 mm
Luftrör: Ø 110/3000 mm
Takgenomföringsrör: Ø 110/2500 mm
Nedföringsrör från toalettstol: Ø 200/1000 mm
Dräneringsslang (Ø/längd  i mm): 32 / 1x1000/2x2000
Vikt: 45 kg

Teknisk data
Höjd (cm): 63
Djup (cm): 124
Bredd (cm): 124
Vikt (kg): 45
Plats under golv: Minst 65 cm
Volym avfallskärl: 50 l
Varumärke: Sunwind