Art.nr 224065

Utelampa Solar, stående

Utelampa Solar är en stående solcellsdriven utomhuslampa, av mycket hög kvalitet. Lampan lyser under 6-8 timmar under normala ljusförhållanden. Monteras på stolpe eller liknande.
1 190,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

Solar är en solcellsdriven utomhuslampa av mycket hög kvalitet. Lampan lyser under 6-8 timmar under normala ljusförhållanden.

  • Klassisk design
  • Laddas upp av solen, integrerad solpanel på ovansidan
  • Med ljussensor som gör att lampan tänds när det blir mörk
  • Med PIR, rörelsesensor
  • Uppladdningsbart litiumbatteri

Kommer fortfarande att fungera ca 2-3 dagar efter regnväder (utan sol)
Solar ser till att det är ljust när du kommer till stugan på fredagskvällen men är också lämplig för stämningsbelysning utomhus. Utomhuslampa Solar kan monteras på en grindstolpe eller liknande.
Lampan är av mycket hög kvalitet, tillverkad i aluminium och glas. Solpanelen på lampans ovansida är på 4W och laddar det medföljande Li-ion-batteriet på 3,7V. Det är 31 integrerade 0,2W LED-lampor i lampan, vilket ger 50-300 lumen.

Lampan tänds automatiskt när det är skymning och släcks när det blir ljust. Den kommer att lysa 6-8 timmar under normala dagsljusförhållanden (sommartid), men kommer att variera med årstiderna. Vid kraftigt regn och dåligt solljus kommer den fortfarande att fungera i 2-3 dagar. Lampan har också en PIR-rörelsesensor. Om den inställningen väljs, tänds lampan när någon passerar lampan.

Teknisk data
Höjd (cm): 38,6
Djup (cm): 24,7
Bredd (cm): 24,7
Vikt (kg): 2,8
Drifttid: 6 - 8 tim vid normalt dagsljus
Lampa ingår: Ja
Lamptyp: LED
Batterityp: Li-ion
Utbytbar lampa: Nej
Varumärke: Sunwind