Art.nr 761340

UV-C Toilet Light Sterilizer

UV-C Toilet Light Sanitizer använder sig av UV-C ljus till att desinficera och sterilisera din toalett. Enheten fästs på insidan av toalettlocket. När locket är stängt aktiveras UV-C ljuset, samt ett LED ”nattljus” som aktiveras vid rörelse.
395,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

UV-C Toilet Light Sanitizer använder sig av UV-C ljus till att desinficera och sterilisera din toalett. Enheten fästs på insidan av toalettlocket. När locket är stängt aktiveras UV-C ljuset, samt ett LED ”nattljus” som aktiveras vid rörelse. Speciellt designat för stugtoaletter där man inte har vattenspolning för att bli av med bakterier.

  • Desinficerar och steriliserar sin toalett med hjälp av UV-C ljus.
  • Speciellt designat för stugtoaletter där man inte har vattenspolning.
  • Utrustad med LED-ljus som aktiveras när locket öppnas.
  • Säker att använda, UV-C ljuset inaktiveras när locket är öppnas.

Enheten fästs på insidan av toalettlocket. När locket är stängt aktiveras UV-C ljuset, samt ett LED ”nattljus” som aktiveras vid rörelse. UV-C ljuset kommer inte aktiveras när locket är öppet. Du kan fylla på UV-C Toilet Light Sanitizer med doftrefill för att säkerställa en god och fräsch doft.

Mycket enkel att installera, laddas upp med USB-C och är utrustad med ett litiumbatteri som har en användning på ca 1 månad efter 4–6 timmars laddning. Vattentät IPX4.

UV-C ljuset med frekvens från 260–280 nm dödar de flesta bakterier och svampar som tex E. Coli, salmonella, stafylokocker, etc.

Vad är UV-C ljus:
Ultraviolettstrålning eller UV-strålning är en elektromagnetisk strålning med kortare våglängd än synligt ljus. Det finns tre typer av UV-ljus: UV-A, UV-B och UV-C. UV-C strålning (100-280nm) dödar bakterier och virus, denna används därför till både luft och vattenrening men även till sterilisering av instrument. Metoden är välkänd från tex vattenverk där det sedan 1950-talet har blivit använd för att döda mikrobakterier i vattnet.

Teknisk data
Höjd (cm): 2,9
Djup (cm): 11,2
Bredd (cm): 7,6
Varumärke: Sunwind