-19%
Art.nr 425195

Gasolkamin Blue Belle Chic

Blue Belle Chic är en mycket effektiv gasolkamin med unik termostatstyrning och effekt upp till 4,2 kW. Termostaten stänger av huvudbrännaren helt när önskad temperatur är uppnådd och startar den automatiskt igen när temperaturen i rummet sjunker.
2 990,- Ord. pris 3 690,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

Gasolkamin Blue Belle Chic är en mycket effektiv gasolkamin med unik termostatstyrning och effekt upp till 4,2 kW. Perfekt för både snabb uppvärmning och till underhållsvärme.

  • Snabb uppvärmning
  • Termostat som stänger av huvudbrännaren vid önskad temperatur
  • Hög effekt
  • Portabel på hjul
  • Ren och luktfri förbränning
  • Batteritändning

Kaminen är utrustad med en unik termostat som stänger av värmen helt när din önskade temeratur är uppnådd och automatiskt slår på den igen när temperaturen i rummet sjunker. När termostaten stänger av kaminen blir huvudbrännaren avstängd, med endast pilotlåga, vilket ger optimal bränsleeffektivitet!

Blue Belle Chic är en riktigt snygg gasolvärmare- designad och tillverkad i Italien. Gasolflaskan gömmer du praktiskt inne i kaminen. Flamman har en vacker blå färg.

Värmarens konstruktion ger en god värme- och luftcirkulation med en effekt upp till 4200W. Blue Belle Chic är en modern gasolkamin tillverkad av återvunnet material!

Termostaten gör det mycket enklare att hålla en behaglig konstant temperatur samtidigt som du sparar dyrbart bränsle, istället för att tillföra mer värme än önskat (vilket traditionella gasolkaminer gör).

Tändsäkring, tippskydd och CO-säkring är en självklarhet. Gasolregulator säljs separat. Regulator 543053 med manometer passar ej. Art.nr 190400 rekommenderas.

Denna produkt lämpar sig inte som primär uppvärmning.

Teknisk data
Höjd (cm): 77,5
Djup (cm): 43,5
Bredd (cm): 39,5
Vikt (kg): 11
Färg: Svart
Effekt min: 4200W
Effekt max: 4200W
Termostat: Ja
Tändning: Batteri
Fläkt: Nej
Tippskydd: Ja
Batterityp: 1 x AAA
Vägghängd: Nej
Gasolförbrukning: 305 g/t maks.
Varumärke: Sunwind