Njut av stämningsfulla kvällar med facklan Helene

14 september 2020

Ut och njut på terrassen! Sitt inte inomhus bara för att solen gått ner. Ut och njut i trädgården eller terrassen - och extra mysigt blir det med facklan Helene!

Det är något speciellt med levande eld som skapar en varm och mysig stämning.

 

Lata dig på terrassen

Facklan Helene för placering på bord är en läcker liten sak som bidrar till mysiga sommarkvällar.

Se mer om Fackla Helene för placering på bord här!

Den trevliga stämningen runt middagsbordet behöver inte ta slut bara för att måltiden är över - med en stämningsfull fackla på bordet blir man gärna sittande längre.

IMG_7405.jpeg- Något av det mysigaste på sommaren är att sitta på terrassen, oavsett om det är hemma eller vid stugan. Då tar vi oss tid att njuta av sommarkvällarna. Vi har facklor både på bord och som vi stuckit ner i marken i trädgården, säger Lisbet.

Facklan har en solid fot som gör att den står stadigt på bordet. Ta av locket, skruva ut vekhållaren och häll i fotogen. Facklan är enkel både att tända och släcka.

- Så fort vi tänder facklorna blir stämningen alltid lite mysigare. Det behövs inte så mycket, men det gör genast stor skillnad, säger Lisbet.

 

Lys upp trädgården och hälsa gästerna välkomna!

När ni får gäster är det extra trevligt att tända facklor i trädgården.

Fackla Helene finns även i en variant med spjut som du sticker ner i marken. Foten är 115 cm lång och utformad för att enkelt tryckas ner i backen.

- Det här är ett säkert kort hela sommaren, men även på vintern. Extra trevligt tycker jag faktiskt att det är just på vintern. Då behövs lite stämningshöjare i mörkret. Jag har två facklor på planen utanför köksfönstret som vi tänder oavsett om vi har gäster eller inte. Det är så mysigt att sitta i köket och titta ut, ler Lisbet.

Båda facklorna är tillverkade i rostfritt stål med borstad finish. Det ger ett elegant utseende, även när de inte är tända.

- Det är nästan lika viktigt att facklorna är snygga när de inte är tända. Våra står på sin plats året om, då är det viktigt att dom är snygga. Kvaliten gör att både trädgården och terrassen ser fin och välskött ut. Inte som facklor i billigt material som ser ut att vara kvarglömda efter en fest, skratta Lisbet.