-26%
Art.nr 105071

Solvärmepanel AirPlus 100

Med AirPlus solvärmepanel får du effektivt och enkelt torr luft i stugan! AirPlus 100 har reglerbart luftintag som gör att inneluften kan recirkuleras.
3 690,- Ord. pris 4 990,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

Med AirPlus solventilator får du effektivt och enkelt torr luft i stugan! Airplus 100 har också justerbart luftintag så du kan ventilera luft eller värma upp inluften.

  • Förbättrar inomhusklimatet
  • Luften i stugan blir torr
  • AirPlus 100 och 120 har reglerbart luftintag som gör att inneluften kan recirkuleras
  • Det är lättare att värma upp ett rum som har torr luft

Stugor och andra utrymmen som står ouppvärmda under längre perioder får en instängd, fuktig och rå luft som kan ta lång tid att bli av med. Med hjälp av AirPlus solventilator nyttjar man effektivt värmen från solen och kan förse stugan med torr, frisk och uppvärmd luft. Air Plus nyttjar både solvärme- och solcellstekniken på ett helt nytt sätt.

Solvärmepanelen fångar i ytskiktet, som består av ett speciellt härdat glas, maximalt av solstrålningen och värmer upp luften i panelen. Integrerat i solvärmepanelens nedre del finns en effektiv tunnfilmspanel som driver den inbyggda fläkten. Fläkten som styrs av en rumstermostat blåser in den torra och varma luften och driver bort kondens och fukt.

Genomföringsrör och ventilationsgaller medföljer.

Teknisk data
Höjd (cm): 100,6
Djup (cm): 8,5
Bredd (cm): 66,4
Rek. rumstorlek: 100 m2
Monteringshål: Ø 11 cm
Vikt (kg): 19,5
Luftflöde: 100 m3/tim
Recirkulation: Ja
Varumärke: Sunwind