-13%
Art.nr 440524

Gasolgrill Karn

Gasolgrill Karn med 4 brännare är design för användning året om i nordiskt klimat. Karn är en folkgrill i Urnorsk-serien - en bra grill, perfekt för alla och väldigt mycket grill för pengarna!
5 490,- Ord. pris 6 290,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

Gasolgrill Karn med 4 brännare är design för användning året om i nordiskt klimat. Karn är folkets grill i Urnorsk-serien - en bra grill, perfekt för alla och väldigt mycket grill för pengarna!

  • Blir snabbt varm och håller värmen länge
  • Tål att användas året runt
  • Välj själv om du vill använda frontplattan som en front eller hyllplan
  • Massiva gjutgärnsgaller
  • 5 års garantiprogram

Karn kommer med massiva gjutjärnsgaller som håller värmen riktigt bra. De håller en jämn värme även när kall mat placeras direkt på gallren. Vid grillning med gjutjärnsgaller får du enkelt en fin skorpa och behåller samtidigt de goda safterna i köttet.

Gasolgrillen Karn är tillverkad i material av mycket hög kvalitet och är konstruerad för att fungera optimalt under tuffa nordiska förhållanden. En effektiv grill med en stor grillyta med gott om plats för mat till hela familjen!
Sidoborden ger dig två extra arbetsytor, så att du kan grilla fler saker på en gång och verkligen imponera som en Grillmästare.

Karn levereras med en frontplatta som kan monteras antingen som en hylla eller en vanlig frontplatta. Väljer du att montera den som ett hyllplan får du möjlighet att förvara eller lägga ifrån dig saker under grillen. Väljer du att montera den som en frontplatta kommer du att gömma grillens botten. Hur plattan monteras väljer du efter behov. Monteringen är enkel och kan lätt ändras, det tar bara några minuter.

Indirekt grillning är en dröm på Karn: placera köttet i mitten på grillen där brännarna rakt under köttet är avstängda, tänd de yttersta brännarna på vardera sida och låt köttet grillas indirekt.

Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" är Sunwinds egen serie av grillar, bålpannor och tillbehör - designade i norden för användning under nordiska förhållanden.
Produkterna i Urnorsk-serien tål nordiskt väder och klimat, och är lika bra att grilla på året runt, sommar som vinter!
Vi vill främja nordiska mattraditioner och all den läckra mat som faktiskt kan lagas på grillen.
Njut av fritiden med urnorsk på grillen!

Teknisk data
Höjd (cm): 115
Djup (cm): 55
Bredd (cm): 154
Vikt (kg): 42
Grillyta: 80 x 42 cm
Antal brännare: 4
Sidobrännare: Nej
Tändning: Piezotändning i reglaget
Effekt: 14 kW
Garanti: 5 år garantiprogram
Fettdränering: Nej
Grillplatta: Nej
Kokgrop: Nej
Röklåda: Nej
Brännarmaterial: Stål (SS202)
Ihopfällbar: Nej
Glas i locket: Nej
Varumärke: Sunwind