-40%
Art.nr 440522

Gasolgrill Vilja

Gasolgrill Vilja med 3 brännare har en medelstor grillyta och är perfekt för familjen. Urnorsk på grillen är en serie grillar producerade för nordiska förhållanden.
3 294,- Ord. pris 5 490,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

Gasolgrill Vilja med 3 brännare har en medelstor grillyta och är perfekt för familjen. Urnorsk på grillen är en serie grillar producerade för nordiska förhållanden.

  • Blir snabbt varm och håller värmen länge
  • Tål att användas året runt
  • Massiva gjutgärnsgaller
  • Välj själv om du vill använda frontplattan som en front eller hyllplan
  • 5 års garantiprogram

Vilja har en medelstor grillyta - perfekt för familjen. Vilja passar lika bra för daglig användning som till fest och täcker alla grundläggande grillbehov.

Gasolgrill Vilja levereras med grillgaller i massivt gjutjärn som håller värmen extra länge, detta är speciellt märkbart när du lägger kall mat på grillen. Vid grillning med gjutjärnsgaller får du enkelt en fin skorpa och behåller samtidigt de goda safterna i köttet.
Vilja är tillverkad i material av mycket hög kvalitet och är konstruerad för att kunna användas året runt under nordiska förhållanden. De två stabila sidoborden ger en bekväm extra arbetsyta som gör det lättare att grilla flera saker samtidigt.

Vilja levereras med en frontplatta som kan monteras antingen som ett hyllplan eller som en vanlig frontplatta. Väljer du att montera den som en frontplatta kommer du att gömma grillens botten. Väljer du att montera den som ett hyllplan får du möjlighet att förvara eller lägga ifrån dig saker under grillen. Hur du vill montera plattan väljer du själv efter behov. Monteringen är enkel och kan lätt ändras, det tar bara några minuter.

Gasolgrill Vilja har en inbyggd termometer i locket som ger dig en bra översikt över temperaturen i grillen. Termometern är graderad 0-400°C. Kom ihåg att termometern inte visar hur varmt gjutjärngallrets yta är – därför är en stektermometer en bra idé för att få ett perfekt grillresultat.

Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" är Sunwinds egen serie av grillar, bålpannor och tillbehör - designade i norden för användning under nordiska förhållanden.
Produkterna i Urnorsk-serien tål nordiskt väder och klimat, och är lika bra att grilla året runt, sommar och vinter!
Vi vill främja nordiska mattraditioner och all den läckra mat som faktiskt kan lagas på grillen.
Njut av fritiden med urnorsk på grillen!

Teknisk data
Höjd (cm): 115
Djup (cm): 55
Bredd (cm): 134
Vikt (kg): 35,2
Grillyta: 59 x 42 cm
Antal brännare: 3
Sidobrännare: Nej
Tändning: Piezotändning i reglaget
Effekt: 10,5 kW
Garanti: 5 år garantiprogram
Fettdränering: Nej
Grillplatta: Nej
Kokgrop: Nej
Röklåda: Nej
Brännarmaterial: Stål (SS202)
Ihopfällbar: Nej
Glas i locket: Nej
Varumärke: Sunwind