20 julklappstips från Sunwind

17 november 2023

Julen är en tid för glädjefyllda sammankomster och mysiga ögonblick, och vad är bättre än att ge julklappar som inte bara sprider glädje utan också löser små utmaningar i vardagen? Sunwind har satt ihop en lista med 20 fantastiska julklappstips som ger praktiska lösningar för stug- och fritidsentusiaster. Oavsett om det är till honom, henne, mamma, pappa, mormor, morfar - till och med den som redan har allt! Dessa produkter kommer definitivt att vara en succé under granen!

1.    Bålpanna- en samlingspunkt för familjen

Ge bort en bålpanna till familjen som redan har allt så att de kan skapa oförglömliga ögonblick och minnen runt bålpannan. Hos Sunwind hittar du även passande tillbehör för att förbättra upplevelsen fullt ut. En bålpanna är inte bara en värmekälla; den ger tid för mys, samvaro och kulinariska äventyr under bar himmel.

Med Sunwinds bålpannor kan familjen njuta av värmen från lågorna medan de delar historier, spelar gitarr eller helt enkelt kopplar av tillsammans. Utöver att skapa en varm atmosfär ger bålpannan också möjlighet för matlagning utomhus.

DSC_0682.jpeg

Bålpanna Embla

2.    Tillbehör till bålpanna– god mat under bar himmel

Sunwind popcorn gryte-redigert.jpg

Med rätt tillbehör kan du/ni göra läckra våfflor med Våffeljärnet Bakels, poppa popcorn med Popcorngrytan eller steka läckra pannkakor med Stekpannan Pannkaka.

Smörgåsjärnet Niste ger möjlighet att göra smakfulla smörgåsar, medan Munkjärnet Gropa står för härliga munkar. Med Stekgryta Fres och Stekhäll Svela kan du/ni tillaga olika rätter över öppen låga eller kanske laga en mustig gryta i Gjutjärnsgrytan.

Slutligen kan du/ni avsluta måltiden med en rykande kopp kaffe från Kaffekittel Kaffelars. Med denna varierade utrustning blir bålpannan inte bara en plats för uppvärming, utan också ett utomhuskök som ger oändliga möjligheter för tillagning av smakfulla rätter.

3.    Bestickset och träkopp Bergtora - de perfekta följeslagarna för äventyr och utflykt

Bestickset och träkopp Bergtora i bambu är en unik och uppskattad present. Bestickset i trä, präglat med det karakteristiska Bergtora-trycket, blir den den idealisk följeslagare på utflykter eller när man samlas runt bålpannan med härlig mat.

Den praktiska träkoppen med Bergtora-tryck är perfekt för att njuta av varma drycker i, vare sig man är ute på utflykt eller myser runt bålpannan.

20220528_113054-redigert_extended-lav.jpg

Bestickset och träkopp Bergtora

4.    Kaminfläkt - cirkulerar värmen från din kamin eller öppna spis

520130_1.JPG

Öka spridningen av värmen från din kamin i stugan med en kaminfläkt. Tyst och effektivt sprids värmen till andra delar av rummet och ger en behaglig och jämn värmekomfort. Fläkten drivs helt av sig själv och kräver inget batteri eller kablage. Driften är gratis och fläkten hjälper till att minska bränsleförbrukningen.

5.    Uppladdningsbar radio med DAB/DAB+/FM - musik var som helst

_DSC2861.jpg

Ge en gåvan av musik vart äventyret än tar dig. Den uppladdningsbara DAB-radion ger bra ljud och är perfekt för stugan, utflykten, båten eller husbilen.

6.    Flammande lampa med högtalare, Dancing Queen

_DSC2859.jpg

Dancing Queen är en elegant flammande lampa med Bluetooth-anslutning och högtalare. Med lampan kan man skapa stämning med mysigt ljus och lyssna på favoritmusiken samtidigt.

7.    Fritidsugn Olivia - mångsidig gjutjärnsgryta för matlagning överallt

Fritidsovn Olivia.jpg

Olivia är en praktisk gjutjärnsgryta som används som ugn på t.ex gasspis eller grill. Hålet i botten gör att värmen cirkulerar upp i locket och skapar övervärme. Du kan ta med dig den överallt; stugan, båten, husbilen eller på utflykten.

Den robusta designen hos fritidsugnen säkerställer en jämn värmefördelning samtidigt som den ger möjlighet att laga läckra måltider var man än befinner sig. 

8.    Litium Power Pack, bärbar strömförsörjning - pålitlig strömkälla på språng

Bilde fra finland-redigert.jpg

Litium Power Pack är en kraftfull multifunktionell strömförsörjning på 100W. Med uttag för vanlig 230V, 12V och USB 5V ger denna bärbara enhet pålitlig ström var som helst. Perfekt för tältturen som en extra strömkälla. Den säkerställer den att enheter som mobiltelefon, kamera etc. förblir laddade oavsett äventyr.

9.    Vikbara solcellspaneler Mini med USB - bärbar strömförsörjning på utflykten

Ge en gåva som håller enheter som mobiltelefon, kamera etc. laddade oavsett vart äventyret än tar dig. Solcellspanelen Mini 12W med USB-portar är idealiskt för utflykten och ger en pålitlig strömkälla på vägen. Solcellspanelen Mini 21W ger dig en snabbare uppladdning och passar perfekt på campingen eller båtturen.

Telttur_Mattisplassen (76)-liggende-lav.jpg

Solcellspanel Mini 12W

10.    Gaskök Camp för gasbehållare, 2,9 kW - lättviktig lösning för matlagning utomhus

Kokeapparat.jpg

För den äventyrslystne som älskar friluftsliv, jakt eller fiske. Camp har mycket låg vikt och är enkel att skruva direkt på gasbehållaren. Camp är en pålitlig värmekälla för kulinariska upplevelser under öppen himmel. Kom ihåg att ge med en gasbehållare.

11.    Gaskök Kombi för gasbehållare 2 kW - effektiv matlagning i alla väder

Kombi är ett kompakt och effektivt gaskök lämplig för friluftsliv, jakt och fiske. Denna kraftfulla enhet fungerar bättre på vintern än apparater som placeras ovanpå behållaren och ger pålitlig matlagning oavsett väderförhållanden.

Popkorngryte Sprettkønndigel - Sunwind gassboks - kokeapparat Kombi (2)-redigert.jpg

Gaskök Kombi för gasbehållare 2kW

12.    Kokkärlsset Cook - mångsidigt grytset för matlagning utomhus

Cook är ett praktiskt grytset som gör matlagningen utomhus till en lek. Setet innehåller en 2-liters gryta, en stekpanna som också fungerar som lock och en kaffekittel. Lätt och kompakt blir den en perfekt följeslagare för att tillaga läckra måltider på utflykten.

_DSC2888.jpg

Kokkärlsset Cook

13.    Home Away Kaffebryggare för gasbrännare

_DSC3275.jpg

Att njuta av en härlig kopp kaffe behöver inte vara begränsat till köket hemma. Med Home Away kaffebryggare för gasbrännare kan dina nära och kära nu göra kaffe i stugan, under tältturen, vid stranden eller medan de grillar i trädgården. Denna kompakta bryggare ger kaffeälskare friheten att njuta av sin favoritdryck var äventyret än tar dem.

14.    Vattenkärl Odd, 7 liter

_DSC2874.jpg

För de kalla dagarna i stugan är Vattenkärl Odd en idealisk julklapp. Med en kapacitet på 7 liter är detta rymliga vattenkärl perfekt för att värma vatten i till allt från te till diskning. Enkel och praktisk att använda ger den varmt vatten på ett enkelt sätt.

15.    Brödrost Toaster för gasbrännare

_DSC3068_lav.jpg

Njut av läckra rostade mackor även i stugan. Den hopfällbara brödrosten för gasbrännare rymmer 4 brödskivor samtidigt, så att man kan börja dagen med en smakfull frukost var man än befinner sig.

16.    Fackla Helene för lysfotogen - elegant belysning utomhus

Fackla Helene är ett strålande tillskott till utomhusbelysningen. Med sin vackra design i rostfritt stål av hög kvalitet ger den inte bara en behaglig flamma utan också en elegant atmosfär till varje utomhusevenemang.

IMG_3616-redigert.jpg

Fackla Helene för lysfotogen

17.    Vattenrenare Gravity - ett unikt vattenreningssystem med gravitationsfilter

681170_7.jpg

Rena vattnet i stugan, hemma, i båten eller husbilen. Denna vattenrenare kräver varken ström eller tryckvatten. Unikt och kostnadseffektivt system för att få dricksvatten där annan säker vattenförsörjning saknas. Perfekt t.ex i sommarstugan där vatten hämtas från en sjö, å eller brunn med tveksam vattenkvalitet.

18.    Torunn - den ultimata grilltermometern med egen app

441205_1.jpg

Använd tiden till annat än att stå bredvid grillen och övervaka maten, få perfekt resultat varje gång du grillar - oavsett vad du grillar! Du kan även använda Torunn när du lagar mat i ugnen t.ex. när du ska tillaga julskinkan.

19.    Miniflame – portabel gasolkamin

425150_04.jpg

När behovet av snabb uppvärmning uppstår kommer denna modell ge dig värme på ett ögonblick. Gasolkaminer har blivit mycket populära tack vare den snabba och effektiva värme som avges. Sunwinds gasolvärmare kan uppfylla alla tänkbara uppvärmningsbehov - oavsett om det är till uteplatsen, stugan, förtältet eller hemma.

20.    Pizzasten & pizzaspade - passar varje pizzaälskande grillmästare

De flesta tillagar sin pizza i ugnen, något som ofta resulterar i att både första och sista tuggan får en att tänka att "Det var gott, men Italienska pizzor är mycket godare!". Tillagar du däremot pizza på grillen så är du garanterad en krispig och tunnbottnad "Italiensk” pizza.

Bakstehelle är en pizzasten som kort och gott gör om din grill till en pizzaugn. Stenen läggs på grillen i fem minuter innan användning så att den blir varm. Bakstespade är en pizzaspade i stål men ett handtag i trä. Själva spaden har en stor platt yta, perfekt för att förbereda själva pizzan på.

440421_1.jpg

Pizzaspade Bakstespade och Pizzasten Bakstehelle

Dessa Sunwind-klappar är inte bara vackra att se på utan ger också praktiska lösningar för varje stug- och fritidsentusiast. Gläd dina nära och kära med gåvor som löser små utmaningar och gör stug- och fritidsäventyren ännu mer minnesvärda denna jul.